Coaching en begeleiding

Mental Coaching
Wilt u zich ontwikkelen, uw zelfvertrouwen vergroten en beter in contact zijn met uzelf? Bent u op zoek naar meer balans tussen werk en privé? Of wilt u uw manier van communiceren verbeteren? Human Support werkt vanuit mogelijkheden en kansen met een grensverleggende benadering en met respect voor het individu. De aanpak is gericht op de samenhang tussen het fysieke, sociaal-emotionele én mentale vlak. U houdt de verantwoordelijk, juist als u belangrijke en ingrijpende keuzes moet maken.

Groei en ontwikkeling
Een verandering kan makkelijker worden ingezet als je je meer bewust bent van je gedrag, je gedachten en gevoelens. Pas dan kan er een nieuw evenwicht ontstaan tussen persoonlijke behoeften en levensdoelen. Human Support heeft unieke aandacht voor de aspecten waarop iemand zich wil ontwikkelen en verbeteren.

Praktische handvatten
De coaching richt zich op meer draagkracht. Goed toepasbare handvatten helpen om verantwoordelijkheden en belasting beter te dragen. Stress-gerelateerde klachten nemen hierdoor af. Juist die leiden vaak tot verlies van energie, productiviteit en verzuim.

Human Support coacht mensen die:

  • de persoonlijke effectiviteit willen vergroten en ontwikkelen
  • op zoek zijn naar meer zelfvertrouwen en meer bewustwording in het leven
  • stil willen staan bij hun relatie, zingeving in werk en de toekomst
  • een verbetering willen in communicatie werk en/of privé
  • nieuwe vaardigheden willen leren, zoals stresshantering