Externe re-integratie

Is een werknemer langdurig arbeidsongeschikt en is er geen passende functie beschikbaar binnen uw organisatie dan start het 2e spoor. Een verplicht onderdeel van de re-integratie. Human Support biedt persoonlijke en individuele ondersteuning bij de zoektocht naar werk. Het traject wordt afgestemd op de situatie en mogelijkheden waarbij gebruik gemaakt wordt van een professioneel testsysteem. Daarnaast wordt uw medewerker actief gestimuleerd en geactiveerd om met succes weer aan het werk te gaan.

Focus op werk
Het doel van het traject is altijd een betaalde baan voor uw medewerker. Wij benutten dan ook elke mogelijkheid om actief aan de slag te gaan. Daarnaast kan Human Support ook eerst een proefplaatsing of stageplaats voor de medewerker regelen. Belangrijk is om zo snel mogelijk weer te starten met werk.

Werkwijze
intakegesprek + opstellen van het trajectplan
loopbaanoriëntatie: opmaken zoekprofiel: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?
beroepskeuzeoriëntatie met inzet diverse testinstrumenten
begeleiding en bemiddeling sollicitaties en procedures
actieve bemiddeling in netwerken
zorgvuldige begeleiding na plaatsing

Human Support wil graag op alle mogelijke manieren de kennis en vaardigheden van de medewerker vergroten om succesvol te zijn in het vinden van een baan die bij hem past. Een baan die ook op lange termijn voldoening en plezier geeft.