Over human-support

Werken als krachtbron
"Ziek zijn of beter worden, het kost energie en vergt veel van je lichaam en geest. Door het stellen van doelen kun je zelf blijven werken aan verbetering of verandering. Werk is belangrijk in mijn leven. Zeker als ik daarbij ook nog iets kan betekenen voor een ander."

Marlies Kivits, oprichter en eigenaar van Human Support

Geen berg te hoog
Marlies werkte bij het UWV toen ze in 2007 werd geconfronteerd met kanker. Een pittig behandtraject volgde en tijdens haar herstel en re-integratie trainde ze intensief om in juni 2008 fietsend de top van de Alpe d´Huez te bereiken. De weg naar dit doel, voor St. Alpe dHuzes, was een overwinning en tegelijk haar inspiratiebron om als zelfstandig coach en trainer aan de slag te gaan. Van 2008 t/m 2014 was zij zeer actief als teamcaptain, als deelnemer en als inspirerend organisator van sponsoracties. Marlies enthousiasmeert mensen graag om doelen te bereiken en zich in te zetten voor de Stichting Alpe dHuzes.

Zelfstandig coach en trainer

Marlies werkt met Human Support vanaf 2008 betrokken en bevlogen voor organisaties en instellingen door heel Nederland. Haar expertise en werk/levenservaring zet zij in om werknemers en werkgevers te adviseren en begeleiden. Marlies gelooft in de kracht van een personeelsbeleid met een proactieve aanpak en persoonlijke aandacht voor de werknemer. Als spil in het web maakt zij zich verdienstelijk met een zelfsturende aanpak. Zij helpt en ondersteunt werkgevers bij de uitvoering van het verzuimbeleid en heeft ruime ervaring als specialist met moeilijk en complex verzuim, zoals chronische en terminale ziekten. Voor mensen die op zoek zijn naar een gezonde balans in het leven is Marlies een inspirerende en nieuwsgierige personal coach met veel aandacht voor het menselijk aspect.
De nadruk ligt op bezinning, bewustzijn, verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid.

Zij werkt graag en nauw samen met deskundigen op het gebied van gezondheidsmanagement, arbodienstverlening en arbeidsbemiddeling. En beschikt over ruime ervaring in het geven van trainingen en presentaties voor groepen van 10-80 personen.