Over human-support

Werken als krachtbron
"Ziek zijn of beter worden, het kost energie en vergt veel van je lichaam en geest. Door het stellen van doelen kun je zelf blijven werken aan verbetering of verandering. Werk is belangrijk in mijn leven. Zeker als ik daarbij ook nog iets kan betekenen voor een ander."

Marlies Kivits, oprichter en eigenaar van Human Support

Geen berg te hoog
Marlies werkte bij het UWV toen ze in 2007 werd geconfronteerd met kanker. Een pittig behandeltraject volgde en tijdens haar herstelperiode trainde ze intensief om in juni 2008 fietsend de top van de Alpe d´Huez te bereiken. Dit was voor haar een enorme overwinning en tegelijk dé inspiratiebron om als zelfstandig coach en trainer aan de slag te gaan. Van 2008 t/m 2014 was zij zeer actief als teamcaptain, als deelnemer en als inspirerend organisator van sponsoracties. Marlies enthousiasmeert mensen graag om doelen te bereiken en zich in te zetten voor de Stichting Alpe dHuzes.

Zelfstandig coach en trainer

Vanaf 2008 werkt Marlies met Human Support betrokken en bevlogen voor diverse organisaties en instellingen.
Haar expertise en werk-levenservaring zet zij in om mensen en organisaties te begeleiden en adviseren. Als spil in het web en met ruime werk en levenservaring maakt zij zich verdienstelijk voor werknemers en werkgevers. Zij ondersteunt en adviseert bij langdurig en complex verzuim, zoals bij chronische en terminale ziekten. Voor mensen die op zoek zijn naar een gezonde balans in het leven is Marlies een inspirerende en nieuwsgierige personal coach met veel aandacht voor het menselijk aspect.

Human Support werkt nauw samen met deskundigen op het gebied van gezondheidsmanagement en arbodienstverlening. En heeft ruime ervaring in het geven van trainingen, workshops en presentaties.